Onze familie

Gelateria Julietta is onderdeel van ons familiebedrijf.


Onze familie dat zijn Erik en Wen en de kinderen Elise, Thomas, Thibeau en Thijs.

Allen zijn we dol op Italië en de Italiaanse keuken.

Eenvoudige, (h)eerlijke gerechten gemaakt met de beste ingrediënten.  Dat is het geheim van de Italiaans keuken.


Vanuit die liefde openden Erik en Wen in 2019 Restaurant Julia, een klein en huiselijk restaurant in het centrum van Mechelen.  Al snel hielpen de kinderen mee in de zaal.


Hun interesse en rol werd steeds groter en in 2023 besloten Elise en Thomas om samen in het naastgelegen pand Gelateria Julietta te openen.  Thomas leerde gelato maken naar aloud Italiaans recept en Elise ging op zoek naar de juiste medewerkers.


De combinatie van het restaurant en de gelateria bleek al snel een succes te zijn.  Niets zo leuk als de maaltijd afsluiten met een lekker dessert.


In 2024 besloot Thijs dat ook hij graag een plek kreeg in de keuken.  Hij ging naar Italië voor een opleiding tot pizzaiolo en opende in een derde pand Juliano, waar je terecht kan voor een heerlijke lunch, pizza's, streetfood en aperitivo.


Alle drie de zaken zijn met elkaar verbonden en de keukens zijn flexibel.  Heeft u zin in pasta, maar de rest van je gezelschap in pizza?  Dan is dat geen enkel probleem.  De gerechten van alle drie kunnen gecombineerd worden.  Heeft u na de maaltijd zin in een dessert? De desserts van de gelateria zijn ook beschikbaar in het restaurant en de pizzeria.  Met andere woorden: de hele dag door kan je bij ons genieten van al het lekkers dat Italië te bieden heeft.


En geniet je thuis graag verder?  Dan is ook dat geen probleem.  Want in ons winkelgedeelte vind je de meeste producten die wij gebruiken in onze keukens terug.  Zo kan je een stukje Italië mee naar huis nemen.